Türkiye'den İngiltere'ye Uzanan Özgür Yaşam Platformu
A Sharing Independent life platform which extends between Turkey & the UK

Zaman: 23 Nis 2014 22:06

Tüm zamanlar UTC


FORUM KURALLARI : 1 ) Gereksiz , tekrar eden ya da "acil lütfen help me please" gibi ifadeler içeren başlıklar açılması yasaktır. Aksi halde mesajlarınız size haber verilmeksizin silinecektir. 2 ) Özel mesaj ile yada Facebook üzerinden soru sormak yasaktır. Sorularınızı forum üzerinden sorunuz ! Özel mesajlar adminler tarafından okunabilmektedir. Bilgilerinize 3 ) Soru sormadan önce lütfen açılmış başlıkları kontrol ediniz ve ara tuşunu kullanarak sorularını forum sayfamızda arayınız. Sorunuza yanıt bulamazsanız en uygun olan başlığı seçip sorunuzu iletiniz. Uygun başlık yoksa uygun olan bölümde yeni konu açabilirsiniz. 4 ) Yeni başlık açarken forumlardaki bölümlere dikkat ediniz. Örnek olarak turist vizesi ile ilgii bir soruyu yerleşim vizesi kısmında sormayınız. 5 ) Forumda bir yorum gönderdikten sonra 30 dakika içerisinde mesajınızı silebilir yada düzenleyebilirsiniz. Forumdan ayrılmak istediğinizde adminlere mesajlarınızın silinmesi yada üyeliğinizin silinmesi gibi isteklerle gitmeyiniz ,istediğiniz yerine getirilemeyecektir. Herkes yorum yazarken bunun bilincinde olarak yorumlarını göndersin. 6 ) Lütfen yorumlarınızı yanlış başlıklar üzerinde sürdürmeyiniz. Her başlıkta sadece o konuyu içeren bilgiler ve yorumlar paylaşınız. Aksi halde yazdığınız yorumlar yöneticiler tarafından taşınacak yada silinecektir. 7 ) Forumda hakaret yada alay etme aşağılama vs. gibi durumlarda üyeliğiniz askıya alınabilir yada süresiz forumdan banlanabilirsiniz. 8 ) Forumumuzun belli bölümleri ziyaretçilere kapalıdır. Forumumuzun tamamından yararlanabilmek için üye olabilirsiniz... Bilgilerinize





Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 26 Şub 2013 14:40 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 24 Şub 2013 16:18
Mesajlar: 4
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Aslan
Merhabalar,

Süresiz oturum aldığımda İngiltere'de ne kadar süre ile kalmam gerekir? merak ediyorum.

cevabiniza gelince seviniriz.

Tesekkurler...


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 26 Şub 2013 16:20 
Çevrimdışı
Uzman Yazar
Uzman Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 19 Kas 2012 13:47
Mesajlar: 252
Ettiği teşekkür: 14
Aldığı teşekkür: 127
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Merhabalar,

Suresiz oturumunuzu hangi sebepten dolayi almistiniz? Eger suresiz oturum izninden 12 ay sonra vatandaslik basvurusunda bulunmak istiyorsaniz, son 12 ay icerisinde 90 gunden fazla yurt disinda bulunmamis olmaniz gerekir, tabi bu surec Temmuz 2012'den once evlilik vizesinden yararlanlar icin son 3 yildaki 270 gun kanuna dahil oluyor, diger sebeplerden dolayi suresiz oturum izni alanlar icin ise son 5 yilda 450 gun kanunu.


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 26 Şub 2013 16:34 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 24 Şub 2013 16:18
Mesajlar: 4
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Aslan
Fatma hn. tekrar tesekkurler..

2 ay sonra suresiz oturum basvuruma gondecez..hayirlisi bakalim...

Bir internette okudum. diyorki

Süresiz oturumu alınca ne kadar ülke dışında kalabilirim?

Süresiz oturumunuzu aldığınızda iki sene İngiltere'ye gelmeseniz bile süresiz oturum hakkınızı kaybetmezsiniz. İki sene boyunca bir kez de olsa İngiltere'ye giriş yapmanız gerekir..

Dogru mudur?


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 26 Şub 2013 16:44 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 24 Şub 2013 16:18
Mesajlar: 4
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Aslan
Fatma hn. tekrar tesekkurler..

2 ay sonra suresiz oturumu basvruma gonderecez... Hayirlisi bakalim..

Ayrica Ingiliz vatandasi olunca 1 yilda kac gun turkiyede kalabiliyor acaba?

Bir internette okudum. diyorki asagidaki

Süresiz oturumu alınca ne kadar ülke dışında kalabilirim?
Süresiz oturumunuzu aldığınızda iki sene İngiltere'ye gelmeseniz bile süresiz oturum hakkınızı kaybetmezsiniz. İki sene boyunca bir kez de olsa İngiltere'ye giriş yapmanız gerekir..

Bu dogru mu?


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 26 Şub 2013 16:58 
Çevrimdışı
Uzman Yazar
Uzman Yazar
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 19 Kas 2012 13:47
Mesajlar: 252
Ettiği teşekkür: 14
Aldığı teşekkür: 127
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: K ♀
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Tekrar Merhaba,

Evet okumus oldugunuz metin dogru, suresiz oturum izninizi kaybetmemek icin iki yildan fazla yurt disinda kalmamaniz gerekir, lakin vatandaslik basvurusu dusunuyorsaniz bu sekilde degil ustte yazmis oldugum surelere dikkat etmelisiniz.

Saygilarimla,


Başa Dön
 Profil  
 
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 26 Şub 2013 17:18 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 24 Şub 2013 16:18
Mesajlar: 4
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Aslan
Fatma hanim ellerine saglik tesekkur ederiz......


Başa Dön
 Profil  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Meryem ve 2 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye